Over ons

Wij zijn Armigo, een toonaangevend bedrijf dat naam heeft gemaakt met onze innovatieve en duurzame onkruidborstels. Al heel wat jaren zijn we bezig met het ontwikkelen van onze producten. Van de inmiddels uitgefaseerde modellen Armigo 1 en Armigo 2, naar de huidige Armigo Triplo en ons laatste model: de Armigo Multiplo.  

Zowel de Triplo als Multiplo zijn met een uniek plug-and-play-systeem te koppelen aan alle merken en types bosmaaiers en worden in binnen- en buitenland gebruikt om onkruid te verwijderen zonder chemicaliën. 

Innovatie en samenwerking 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog bij ons in het vaandel en we zoeken continu de balans tussen techniek, milieu, veiligheid, ergonomie en investeringen. Zo blijven we onze kwaliteitsproducten uitbreiden en verder ontwikkelen. Voor de beste resultaten werken we intensief samen met verschillende partijen, want wij zijn pas tevreden als onze eindgebruikers dat ook zijn! 

Goed om te weten 

Meer weten over ons en onze producten? Gebruik de buttons hieronder of neem direct contact met ons op. Wij leveren aan groothandels en handelshuizen. Ben je particulier, dan vind je onze onkruidborstels in de schappen bij verschillende (online) park- en tuinspecialisten. 

ARMIGO MULTIPLO    ARMIGO TRIPLO